· 

De beste tafellakens, servetten, tafelkleden en tafellopers

Tafellakens kopen? Servetten, een tafelkleed of een tafelloper van Essenza of Bunzlau Castle kopen?Wij hebben diverse tafellinnen op voorraad. Koop bij Linnenenzo.nl

 

Wat denkt u van snel en elegant dineren? Met de prachtige, actuele tafelkleden en tafellopers is het denkbaar. Alleen mooie tafelkleden kunnen uw eettafel er op zijn best uit laten zien. U kunt uw tafelkleed combineren met een heldere vaas of kandelaar van Colmore , om uw woonruimte nog levendiger te maken.

 

Naast tafellakens bieden wij een verscheidenheid aan servetten van Bunzlau Castle en Ambiënte, en tafellopers van Linnen & more.

Tafellakens kiezen?

Hier vindt u details over onder andere tafellakens en servetten!

 

Heeft u nieuwe tafellakens nodig? Geen probleem. Wij bieden u een ruime keuze aan van Bunzlau Castle, Essenza en Linnen & more.

 

Tafellakens, tafellopers en servetten van uitgelezen linnengeweven katoen van hoge kwaliteit. De tinten met en zonder prints, wit, off-white, groen, en grijs zijn beschikbaar. Tafellopers hebben we in de kleuren Grijs, rood en bruin. Servetten zijn beschikbaar in stof en luxe papier.

Welke optie kiest u? Lees de details en het advies hieronder!

 

Ontvangt u vaak eters? Of wilt u gewoon een mooi gedekte tafel? Dan is de keuze van het juiste tafelkleed cruciaal. Met modieuze tafelkleden van hoge kwaliteit kan een mooi gedekte tafel gemaakt worden. Daarom hebben wij tafelkleden die gemaakt zijn van 100% linnen geweven katoen, die een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben.

 

Tafellopers

Een tafelloper toevoegen aan je tafellaken? Een juiste keuze, want door een tafelloper en tafellaken samen te gebruiken kun je een stijlvol vormgegeven tafel dekken.

 

Heb je een tafel voor vier personen gedekt? Kies dan voor twee tafellopers.  De tint van uw tafellaken afstemmen is een kwestie van persoonlijke voorkeur.Zowel Bunzlau Castle als Essenza hebben bijpassende of contrasterende tafellopers.Zo creeerd u een prachtig gedekte tafel.

Servetten

Bij een goed gedekte tafel horen mooie servetten. De kleur van uw tafelkleed hoeft niet overeen te komen met de kleur van uw servet. Kies je voor een wit tafellaken, dan is juist een gekleurd servet van Ambiënte of Bunzlau Castle weer eens anders als anders.

 

Wilt u een mooi gedekte tafel? Links van de borden en vorken schikt u de servetten in een mooie servetring of een glas.  Of vouw de servetten netjes op en leg ze op de borden.Gebruikt u stoffen servetten van bijvoorbeeld Linnen & more, dan kunt u met natuurlijke materialen nog een versiering aanbrengen.

Tafellakens kopen?

U kunt ook online tafellakens , tafellopers en servetten  kopen!

 

Tafellinnen, waaronder tafelkleden en servetten, wordt verkocht op linnenenzo.nl. U kunt merken als Essenza, Bunzlau Castle en Linnen & more eenvoudig online bestellen. Het voordeel? Uw  ontvangt thuis de geleverde goederen.