Slaapkamer

Slaapkamer · 26. juli 2023
Alles voor een gezonde slaapkamer.
Wellicht ken je alle tips & tricks voor een gezonde slaapkamer. Maar weet je ze ook echt allemaal? We informeren je graag over alle ins & outs voor een gezonde slaapkamer.
Slaapkamer · 17. januari 2023
Het juiste hoeslaken kiezen.
Het kiezen van een hoeslaken is eigenlijk niet zo moeilijk. Belangrijk is , dat je de exacte maat van je matras aanhoud. Let daarom goed op de lengte en breedte van je matras. Wat wel een rol speelt is de hoekhoogte.
Slaapkamer · 07. oktober 2022
Wat is het verschil tussen katoenen en linnen beddengoed?
Linnen wordt gemaakt van vlasplanten, die in Europa groeien en weinig water en geen pesticiden nodig hebben om te groeien. Linnen pluist niet en neemt meer vocht op dan katoen zonder plakkerig te worden. Het is een ademende stof die warm is in de winter en koel in de zomer. Er is een aanzienlijk verschil tussen katoen en linnen wat betreft slaapcomfort, stevigheid en onderhoud. Elke stof heeft unieke eigenschappen en een uniek uiterlijk. Voor beide stoffen, linnen en katoen, is...
Slaapkamer · 28. september 2022
Hoe kies je het perfecte linnen dekbedovertrek voor uw slaapkamer?
Linnen is een natuurlijke vezel gemaakt van de vlasplant. Het is sterk en duurzaam, en wordt met de tijd alleen maar beter. Linnen is hypoallergeen, geschikt voor mensen met huidproblemen of allergieën. Een linnen dekbedovertrek weegt meestal tussen de 1,5 en 2,5 kilo. Linnen is een duurzame en sterke stof die bij elke wasbeurt zachter wordt.