Badkamer

Badkamer · 04. november 2022
De mooiste badmatten voor je persoonlijke wellness
De uiterst zachte badmatten van Vossen Exclusive met anti-slip, zijn vloerverwarming bestendig. Hoog laag geweven is deze badmat een luxe in je badkamer. Zo kun je veilig , zonder glijden uit je bad of douche stappen. Meer weten over deze serie badmatten en andere? We vertellen je er graag meer over.
Badkamer · 14. oktober 2022
Waarom een handdoek van Vossen of Pip Studio?
Een goede handdoek is goud waard. Maar waaraan herken je een goede handdoek? Een goede kwalitei handdoek herken je aan de volle stof en de ruimere lus. Als de lus wat groter is , is de opname van vocht beter. We kunnen wel zeggen een grotere lus neemt beter vocht op , zonder te verzwaren.Een goede handdoek is meer als alleen een gebruiksvoorwerp. Ze zijn een begleiding van je welbevinden in jouw badkamer.
Badkamer · 10. oktober 2022
Hoe kies je de perfecte katoenen badjas.
Katoenen badjassen staan bekend om hun absorptievermogen en duurzaamheid. De stofinhoud van een katoenen badjas kan variëren, maar meestal is hij gemaakt van 100% katoen. Onze badjassen zijn meestal wit of crème van kleur , mar we hebben ze ook in hippe kleuren en ze zijn er in verschillende maten. De prijs van een badjas kan variëren afhankelijk van de maat, het merk en de stijl van de badjas. Met of zonder capuchon, met of zonder rits.
Badkamer · 06. oktober 2022
Wat is er zo speciaal aan een vossenhanddoek?
Vossen handdoeken zijn 100% huidvriendelijk en medicinaal getest, en dragen al sinds 2010 een officieel keurmerk. Het badtextiel van Pip Studio kenmerkt zich door een explosie van kleur. Voor kwaliteit handdoeken en kleurrijke handdoeken, bezoek je Linnen & Zo.