Keuken & Tafel

Keuken & Tafel · 12. november 2022
Genieten van prachtig keukentextiel
Of je nu een keukenprinses bent of een beginnende hobby kok, keukentextiel is onmisbaar in de keuken. Met onze producten kook je het hele jaar de sterren van de hemel, en in stijl.
Keuken & Tafel · 14. oktober 2022
Tijdens de kerst zorg je zo voor een perfect aangeklede tafel
Tips voor kerst tafellinnen: Wil je tijdens kerst eens lekker uitpakken, met een mooi gedekte tafel? Lees dan zeker eens verder, en ontdek de tips en tricks voor een feestelijk gedekte tafel. Bij linnen & zo vind je alle benodigdheden om je tafel sfeervol aan te kleden.
Keuken & Tafel · 14. oktober 2022
De perfecte tafellakens tijdens de feestdagen
De beste tips: Tijdens de feestdagen is een mooi gedekte tafel extra feestelijk. Kies daarom met zorg jouw tafelaankleding. Maak een keuze in de kleur van je tafelaankleding, gebruik je een loper of placemats. Het is allemaal bepalend, hoe of jouw tafel er straks gaat uitzien. Wanneer je een gekleurd servies hebt, kies dan voor een wat rustigere aankleding. Je kunt tafellopers of placemats gebruiken, maar houdt deze dan ook rustig , en het liefste in dezelfde kleur als je tafellaken.
Keuken & Tafel · 15. september 2022
De beste tafellakens, servetten, tafelkleden en tafellopers
Linnen & zo biedt tafellinnen aan, waaronder placemats en tafellopers. Tafelkleden zijn gemaakt van 100% premium Egyptisch katoen en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. De kleuren? Met en zonder prints, wit, crème, bruin , grijs, en zand, zijn beschikbaar.