Onze merken

Al ruim dertig jaar ontwerpt Essenza met grote zorg  home &living collecties voor een stijlvol interieur met een unieke twist. Bij Essenza geloven ze in koop minder, maar beter. Daarom produceren zij hoogwaardige duurzame producten , die een antwoord zijn op onze hedendaagse wegwerpcultuur. Zij ontwerpen de collecties met de grootste zorg en aandacht voor mens en milieu.

Happy products for happy people !

De collecties van Pip Studio zijn altijd met elkaar verbonden. Met oog voor detail, worden de beste materialen gebruikt. Zo brengt de collectie bij iedereen een fonkeling in het leven. Pip Studio word in meer dan 40 landen verkocht.


Stap in je slaapkamer en word verwelkomt met een warme groet. Met Cinderella bedding geniet je van elk moment. Zachte materialen zullen je verrassen in de collectie.

De focus van Damai  ligt op ontwerpkwaliteit en comfort, daardoor was produceren in biologisch katoen de meest noodzakelijke stap om te maken. Organisch katoen betekend, kwaliteit producten die duurzaam geproduceerd worden met natuurlijke vezels. Damai staat voor het kiezen van je eigen pad, het goede pad.


Scandinavische geest en Cosmopolitan lifestyle, dat is waar Marco Polo voor staat. Superieur comfort, en kenmerkend onderscheidend. Alle producten combineren hoge kwaliteit materialen met  fijne details en tijdloze dessins.

Dommelin biedt een tijdloze collectie van hoogwaardige en exclusieve producten. Naast gewone katoen is Dommelin specialist in het maken van diverse soorten wevingen .200 en 400 draads voor katoen en katoen/satijn in 300 en 600 draads. Verder bied Dommelin naaast katoen en katoen-satijn een ruim assortiment in jersey, linnen en flanel.


Het thema , duurzaamheid, speelt een grote rol bij Carl Ross. bijzondere design en kwaliteit tot in het kleinste detail. Zo zorgt Carl Ross voor de mooiste momenten thuis.

Alle producten zijn oekotex100 gecertificeerd.

Door uitgebreide ervaring in de textielindustrie, stelt van der geneugten bed textiel , hoge eisen aan haar producten. Het accent word gelegd op professionaliteit, kwaliteit en service bij van der geneugten. Kies je voor dit textiel, dan kies je voor jarenlang plezier.

Het doel van Ambiente is om producten te creëren in unieke designs en van superieure kwaliteit zijn, in een harmonieuze collectie. Hoge kwaliteit in producten en materiaal is bij Ambiente topprioriteit.

Alle Vossen producten zijn 100% vrij van schadelijke stoffen en dragen het onafhankelijke  keurmerk in  textiel , volgens de öko-tex standaard 100. Vossen staat voor kwaliteit, en daarom is alle bad textiel 100% huidvriendelijk [ medicinaal getest] Het bad textiel neemt goed vocht op , zonder te verzwaren.

Bunzlau Castle gelooft erin , dat mensen  het gelukkigst zijn op de  plek waar ze zich thuis voelen. Wanneer je weet dat een product eerlijk gemaakt is , kun je er meer van genieten. Daarom word dit servies duurzaam gecreëerd. Altijd te mixen en matchen. Je hoeft dus niets weg te gooien als er iets breekt, want het past allemaal bij elkaar. Vaatwasser, oven en magnetron bestendig.


Met de natuur als grote inspirator, biedt Esschert Design , unieke  artikelen die kwaliteit en originaliteit koppelen aan functionaliteit. De producten zijn innovatief, verrassend en/of leuk om weg te geven.