Wonen · 29. november 2023
Kaarsen maken doe je zelf !
Wil je iemand een persoonlijk cadeau geven met de feestdagen?? Denk dan eens aan een eigengemaakte kaars. Leuk om te maken. Bijzonder om cadeau te geven.
Slaapkamer · 26. juli 2023
Alles voor een gezonde slaapkamer.
Wellicht ken je alle tips & tricks voor een gezonde slaapkamer. Maar weet je ze ook echt allemaal? We informeren je graag over alle ins & outs voor een gezonde slaapkamer.
Servies · 04. juli 2023
Genieten van het buitenleven.
De dagen zijn langer en de temperaturen lopen op. Heerlijk weer dus om veel buiten te zijn. Zo ook buiten eten. En natuurlijk doe je dat in stijl.
Wonen · 22. februari 2023
Welke vacht kies jij??
Langharig, kortharig ,gekruld ,bont, volle wol of geverfd. Er zijn verschillende soorten schapenvachten. Daarom vertellen wij er graag meer over, zodat wanneer je een vacht wilt aanschaffen, je de juiste kunt kiezen. Een die bij jou en je interieur past.
Slaapkamer · 17. januari 2023
Het juiste hoeslaken kiezen.
Het kiezen van een hoeslaken is eigenlijk niet zo moeilijk. Belangrijk is , dat je de exacte maat van je matras aanhoud. Let daarom goed op de lengte en breedte van je matras. Wat wel een rol speelt is de hoekhoogte.
Keuken & Tafel · 12. november 2022
Genieten van prachtig keukentextiel
Of je nu een keukenprinses bent of een beginnende hobby kok, keukentextiel is onmisbaar in de keuken. Met onze producten kook je het hele jaar de sterren van de hemel, en in stijl.
Badkamer · 04. november 2022
De mooiste badmatten voor je persoonlijke wellness
De uiterst zachte badmatten van Vossen Exclusive met anti-slip, zijn vloerverwarming bestendig. Hoog laag geweven is deze badmat een luxe in je badkamer. Zo kun je veilig , zonder glijden uit je bad of douche stappen. Meer weten over deze serie badmatten en andere? We vertellen je er graag meer over.
Servies · 20. oktober 2022
Servies van Bunzlau Castle.
Bunzlau Castle helpt je bij het creëren van jouw thuisgevoel.De mokken die je kiest en de combinatie van borden , glazen en handdoeken in je kast zeggen iets over wie jij bent.Het uitgebreide assortiment van Bunzlau Castle geeft je alle ruimte om precies de sfeer neer te zetten waar jij van houdt. Jouw kleuren, jouw decoren en jouw combinaties , dit is wie jij bent. Producten van de hoogste kwaliteit , omdat het jouw thuis is.
Keuken & Tafel · 14. oktober 2022
Tijdens de kerst zorg je zo voor een perfect aangeklede tafel
Tips voor kerst tafellinnen: Wil je tijdens kerst eens lekker uitpakken, met een mooi gedekte tafel? Lees dan zeker eens verder, en ontdek de tips en tricks voor een feestelijk gedekte tafel. Bij linnen & zo vind je alle benodigdheden om je tafel sfeervol aan te kleden.
Keuken & Tafel · 14. oktober 2022
De perfecte tafellakens tijdens de feestdagen
De beste tips: Tijdens de feestdagen is een mooi gedekte tafel extra feestelijk. Kies daarom met zorg jouw tafelaankleding. Maak een keuze in de kleur van je tafelaankleding, gebruik je een loper of placemats. Het is allemaal bepalend, hoe of jouw tafel er straks gaat uitzien. Wanneer je een gekleurd servies hebt, kies dan voor een wat rustigere aankleding. Je kunt tafellopers of placemats gebruiken, maar houdt deze dan ook rustig , en het liefste in dezelfde kleur als je tafellaken.

Meer weergeven