· 

Hoe kies je het perfecte linnen dekbedovertrek voor uw slaapkamer?

Waarom linnen beddengoed?

  1. Linnen dekbedovertrekken zijn gemaakt van linnen, een natuurlijk materiaal dat gemaakt is van Vlas, en ook nog eens goed ademend is en je lichaamstemperatuur reguleert.
  2. Linnen is sterk en duurzaam, en wordt alleen beter met de tijd.
  3. Linnen dekbedovertrekken zijn ontworpen om te ventileren , goed vocht op te nemen
  4. Linnen dekbedovertrekken zijn hypoallergeen, dus met name ook geschikt voor mensen met huidaandoeningen, uiteraard geld dit ook voor alle linnen artikelen zoals badtextiel

Wat zijn de afmetingen van een linnen dekbedovertrek?

Een Linnen dekbedovertrek is in diverse afmetingen te verkrijgen, te weten : Een 1 persoons linnen dekbedovertrek is 140x200/220 [een extra lange instopstrook], en voor een bed met matrasmaat 90x200. Een 2 persoons linnen dekbedovertrek is 200x200/220 en geschikt voor een bed van 140 of 160x200/220. Een Lits-jumeaux  linnen dekbedovertrek is 240x200/220 en geschikt voor een bed van 180x200.

 

Ook zijn er meer kleuren in een linnen dekbedovertrek. Waar eerder linnen dekbedovertrekken meestal van wit of creme waren, zijn linnen dekbedovertrekken nu te verkrijgen in een heleboel moderne kleuren zoals, bruin,grijs, donker blauw , oker geel, natuur , groen en uiteraard wit.Deze Linnen dekbedovertrekken zijn te verkrijgen via de webshop van Linnenenzo.nl en zijn van het merk Dommelin.

 

Marco Polo heeft ook linnen dekbedovertrekken in de kleuren aubergine, anthracite, groen,licht groen,licht blauw, oat meal ,donker blauw en uiteraard wit. Ook deze linnen dekbedovertrekken zijn te verkrijgen op Linnenenzo.nl

Wat is het aantal draden van een linnen dekbedovertrek?

Een linnen dekbedovertrek moet  minstens 200  draden  zijn. Dit zorgt ervoor dat het overtrek duurzaam is en vele jaren meegaat. De stof hoort ook altijd 100% linnen te zijn. Dit waarborgt dat het sterk en duurzaam is en dat uw linnen dekbedovertrek vele jaren mee gaat. De prijs van een linnen dekbedovertrek is daarom bepalend voor de kwaliteit van de stof. Hoe meer draden , hoe hoger de prijs, hoe comfortabeler je slaapt.Linnen heeft een unieke structuur , waardoor jouw linnen dekbedovertrek een unieke uitstraling geeft.Was daarom jou linnen dekbedovertrek op een lage temperatuur en laat hem hangend drogen.Gebruik geen wasverzachter.

Wat is de stofinhoud van een linnen dekbedovertrek?

De stofinhoud van een linnen dekbedovertrek is 100% linnen. Linnen is een natuurlijke vezel gemaakt van de vlasplant. Het is sterk en duurzaam en heeft een unieke structuur. Linnen is ook absorberend en ademend, waardoor het een comfortabele keuze is voor beddengoed.

Wat is de onderhoudsinstructie voor een linnen dekbedovertrek?

Ervan uitgaande dat u verzorgingsinstructies wilt voor een linnen dekbedovertrek: Linnen is een duurzame en sterke stof die bij elke wasbeurt zachter wordt. Het is belangrijk om een paar eenvoudige stappen te volgen bij het wassen van uw linnen dekbedovertrek om het er op zijn best uit te laten zien. -Was uw linnen dekbedovertrek in koud water op een zacht programma. -Hang of leg uw linnen dekbedovertrek te drogen.

Wat is de prijsklasse voor een linnen dekbedovertrek?

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden omdat er veel factoren zijn die de prijs van een linnen dekbedovertrek kunnen beïnvloeden. Enkele factoren die de prijs kunnen beïnvloeden zijn de grootte van de dekbedovertrek, de kwaliteit van de gebruikte materialen, het ontwerp van de dekbedovertrek en het merk.

Wat is de garantie voor een linnen dekbedovertrek?

Aangenomen dat u vraagt naar een specifiek merk linnen beddengoed: De garantie voor een linnen dekbedovertrek van linnenenzo.nl is als volgt: Dit product is gegarandeerd aan de oorspronkelijke koper vrij van materiaal- en fabricagefouten voor een periode van één jaar vanaf de datum van aankoop. Deze garantie dekt geen schade veroorzaakt door normale slijtage, ongelukken, verkeerd gebruik, verwaarlozing of onjuiste verzorging.

Wat is het retourbeleid voor een linnen dekbedovertrek?

Het retourbeleid voor een linnen dekbedovertrek is als volgt: Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u het artikel of de artikelen binnen 30 dagen na ontvangst retourneren voor een volledige terugbetaling van het aankoopbedrag, minus de verzend- en administratiekosten. Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Waar kan ik een linnen dekbedovertrek kopen?

Er zijn een paar plaatsen waar je een linnen dekbedovertrek kunt kopen. Eén optie is om naar een winkel te gaan die gespecialiseerd is in beddengoed en woondecoratie. Een andere optie is om op zoek te gaan naar een winkel die linnen dekbedovertrek online verkoopt zoals www.linnenenzo.nl. U kunt ook proberen te zoeken naar een linnen dekbedovertrek op een website zoals Amazon, echter voor kwaliteit en service doet u er verstandig aan om eerst op linnenenzo.nl te kijken. 

Hoe was je linnen beddengoed?

Een linnen bedovertrek was je zonder veel poespas. Linnen mag alleen niet te heet gewassen worden, kies daarom voor een wasprogramma met een temperatuur tot maximaal 40 graden Celsius. Kies daarnaast voor een mild wasmiddel, zodat je langdurig kunt genieten van de stof én mooie kleuren van jouw linnen beddengoed.

Wat is beter katoen of linnen?

Linnen is de meest duurzame stof ter wereld en zo'n 30% duurzamer dan katoen. De vezel van linnen is dikker en vaak langer dan de katoenvezel. Dit maakt de stof sterk en duurzaam. Ook is linnen minder strak geweven dan katoen.

Linnen & zo linnen dekbedden aanbod.

Linnenenzo.nl werkt uitsluitend met leveranciers die de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Linnen is een stof met karakter. Linnen ademt goed, gaat jarenlang mee, en dankzij de natuurlijke manier van kreuken hoef je linnen nooit te strijken. Het is dan ook niet gek dat veel mensen kiezen voor een dekbedovertrek van linnen.

 

Linnen beddengoed is gemaakt van vlas. Bij de productie van een linnen dekbedovertrek wordt veel minder water gebruikt dan katoen. Omdat wij uitsluitend werken met kwaliteit leveranciers, zul jij jaren plezier hebben van jouw linnen producten van linnenenzo.nl.

Linnen beddengoed online kopen

Je kunt jouw linnen dekbedovertrek kopen bij linnenenzo.nl. Je besteld online, direct bij ons uit voorraad. Neem eens een kijkje bij ons beddengoed en bestel de maten en materialen die jij nodig hebt.We hebben niet alleen een uitgebreid assortiment linnen dekbedovertrekken, maar ook katoenen, flanellen en katoen-satijnen dekbedovertrekken. Neem gerust eens een kijkje op linnenenzo.nl