· 

Tijdens de kerst zorg je zo voor een perfect aangeklede tafel

De kerst feestdagen komen eraan. Tips voor kerst tafellinnen

Bij Linnen & Zo, hebben we de perfecte collectie alvast uitgezocht voor het aankleden van uw tafel tijdens de kerstdagen. Hieronder vind je een aantal producten uit ons assortiment waarmee je zeker weet dat je kwaliteit in huis hebt, in combinatie met de perfecte sfeer om je gasten te entertainen. 

 

De gedekte tafel

Kijk in ons assortiment voor de gedekte tafel. Bij Linnen & zo, werken we alleen met kwaliteit; service staat voorop. Hebt u een vraag, laat het ons dan weten per telefoon of email. We zoeken graag samen met u naar de perfecte tafel aankleding.

Servies met de kerstdagen

Een perfect gedekte tafel , betekend ook een mooi servies op tafel. Het servies van Bunzlau Castle kan je daarmee helpen. Feestelijke schalen , mooi glaswerk en kristal, maar ook tafellakens en bestek. De diverse decors , die overigens allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden, maar ook een specifiek kerstservies is beschikbaar. Allemaal met de bekende blauwe rand, en geschikt voor oven , magnetron en vaatwasser. Lekker handig wanneer je meerdere gasten hebt. Vergeet niet je tafel te decoreren met de bijzondere kerstbomen van keramiek. Ze zijn er is verschillende decors , en er past een waxinelichtje in. Zo is jouw kersttafel op een luxe en bijzondere manier gedekt.

Vier je kerst met kinderen? Dan heeft Bunzlau Castle ook een melamine servies. In dezelfde blauwe kleuren, en met verschillende decors. Zo kun je de kindertafel ook bijzonder aankleden. En valt er iets om....geen nood, dit servies kan tegen een stootje.