· 

Waarom een handdoek van Vossen of Pip Studio?

Handdoeken

Een goede handdoek is goud waard. Maar waaraan herken je een goede handdoek?

 

Een goede kwaliteit handdoek herken je aan de volle stof en de ruimere lus. Als de lus wat groter is, is de opname van vocht beter. We kunnen wel zeggen een grotere lus neemt beter vocht op, zonder te verzwaren. Een goede handdoek is meer dan alleen een gebruiksvoorwerp. Ze zijn een begeleiding van je welbevinden in jouw badkamer. Linnen & zo heeft een assortiment badhanddoeken in de collectie van Vossen en Pip Studio. Deze merken zorgen ervoor dat je, wanneer je opstaat, altijd een goed gevoel hebt. Dit komt door de hoge kwaliteit en de grote verscheidenheid in kleuren.

 

Wanneer je een handdoek koopt bij de Hema of Action zul je ervaren, dat de handdoek lichter is in gewicht. De lus is strakker geweven, waardoor hij niet zo goed of helemaal niet goed afdroogt. Daarnaast verkleuren de kleuren na een aantal wasbeurten. De handdoek raakt uit vorm en word ruw. Duurzamer zijn de handdoeken van Vossen en Pip Studio. Deze merken leveren al jaren badtextiel van hoge kwaliteit. Neem eens een kijkje in de webshop van Linnen & zo, en ontdek het ruime assortiment in badhanddoeken, gastendoeken, washandjes en douchelakens.