· 

Wat is er zo speciaal aan een vossenhanddoek?

Badtextiel

Alle Vossen handdoeken zijn 100% huidvriendelijk en medicinaal getest, daardoor mogen ze sinds 2010 het keurmerk van Fördergemeinschaft körperverträglicher Textilien e.V. dragen. Ook dragen zij het Oeko-tex standaard 100 keurmerk, wat garandeerd dat er geen schadelijke stoffen gebruikt zijn bij de productie. Linnen & zo heeft de Vienna Style Supersoft serie in de collectie. Deze serie is een zeer stylische serie met een wat klassieke rand . De handoeken zijn super absorberend dankzij de hoge kwaliteit van de supersoft garens en voelen extreem fluffy aan. Daarnaast zijn er diverse kleuren. Het mooie van de Vienna style collectie is, dat er naast de badhanddoeken, gastendoeken, washandjes en douchelakens, ook bijpassende badmatten zijn. De badmatten gaan in hetzelfde kleurbad als het badtextiel, zo heeft u nooit kleurverschil

De kleurrijke collectie van Pip Studio

Het badtextiel van Pip Studio kenmerkt zich door een explosie van kleur. Hou je van kleur en wil je goede kwaliteit handdoeken? Kies dan eens voor Pip studio. Linnen & zo heeft velours handdoeken met een badstof achterzijde. Daarnaast is er ook de pip de tile. Een geweven handdoek in een bijzondere techniek. Deze handdoeken zijn hoog-laag geweven, een moeilijke weeftechniek die zorg draagt voor de ultieme opname van vocht, en er ook nog eens mooi uitziet. Pip Studio heeft handdoeken, gastendoeken, washandjes en douchelakens van dezelfde kwaliteit, duurzaam en modern.