· 

De mooiste badmatten voor je persoonlijke wellness

Wat is de beste badmat?

De mooiste badmatten voor je badkamer , zijn katoenen badmatten. Katoen is ideaal voor badmatten. Het neemt goed vocht op, en de stof is erg slijtvast, wel zo handig voor een badmat. Doordat een goede badmat goed vocht opneemt, blijft jouw vloer in de badkamer en je voeten heerlijk droog al je uitstapt na het baden of douchen. Hierin kun je ook nog kiezen of je een badmat wil die, 100% katoen is , of een badmat met een anti-slip. Dit is voor iedereen natuurlijk een persoonlijke keus. Linnen & zo heeft de badmatten van Vossen. Vossen is wereldwijd bekent door hun hoogwaardig e kwaliteit in bad textiel. Zij leveren buiten badmatten ook handdoeken en badjassen. En ook  strandlakens zijn verkrijgbaar onder het Vossen label.  Of je nu katoen gebruikt of een katoenen badmat met anti-slip, beide soorten badmatten kunnen  goed gewassen worden en in de droger gedroogd. Ook zijn ze geschikt om te gebruiken bij vloerverwarming.

Wat is een goede anti-slip badmat?

De badmatten van Vossen worden gezien als de één van de beste anti-slip badmatten die er verkrijgbaar zijn. Met deze badmat wordt het uitglijden in de badkamer verleden tijd. Doordat Vossen een hoogpolige katoen aan de voorkant gebruikt en een anti-slip aan de achterkant, geven de badmatten van Vossen een luxe gevoel bij het uitstappen van douche  of bad. Superzacht aan de voeten en tevend geschikt om te gebruiken bij vloerverwarming. Ook kunnen de anti-slip badmatten goed gewassen en in de droger worden gebruikt. De Vossen anti-slip badmatten zijn in diverse kleuren te verkrijgen zoals, wit, creme, geel, taupe, verschillende kleuren blauw en groen en ook heldere tinten zoals rose en rood. 

Een badmat van 100% katoen.

De moderne badmatten van Vossen zijn niet alleen trend bewuste badmatten, maar overtuigen ook met de zachtheid aan het oppervlak. De badmatten van Vossen Feeling zijn gemaakt van 100% katoen, wasmachine wasbaar en kunnen ook in de droger. De Vossen Feeling badmatten zijn in ruim 80 kleuren te verkrijgen. Van rood naar geel, wit , zand , zwart , turquoise en meerdere kleuren blauw, roze en groen. Zo is er voor ieder wat wils, en is jou badkamer mooi aangekleed. Een badmat van 100% katoen zorgt ervoor dat je niet op een natte vloer uitstapt uit bad of douche.  Katoen neemt namelijk prima vocht op . Naast de moderne kleuren hebben de badmatten van Vossen ook een modern design.