· 

Genieten van het buitenleven.

Bunslau Castle Melamine

In de zomer zijn we met zijn allen graag buiten. Een beetje genieten van het mooie weer, een drankje en hapje met vrienden of familie.....de avonden zijn langer, dus waarom niet.

Als echte Bunzlau Castle liefhebber doe je dit natuurlijk in stijl. Bunzlau  heeft namelijk een prachtig melamine servies in diverse dessins, wat je heerlijk buiten kunt gebruiken. Of je nu gaat picknicken, barbecueën of je neemt het mee op reis in de boot, tent of caravan, dit servies staat zijn mannetje.

Melamine is vrijwel onbreekbaar, krasvrij en licht van gewicht. Het materiaal is zo hard dat zelfs bij stoten of vallen  , het niet breekt. Door de diverse dessins is het servies onderling eindeloos te combineren. Zo heb je altijd een mooie keuze op tafel. Doordat het licht is van gewicht kun je het prima gebruiken op de boot , of tijdens een picknick.  Bij een dagje uit , of op vakantie  heb je daarom altijd de sfeer die je gewent bent van thuis. Uiteraard kun je dit servies combineren met een mooi  tafelkleed  of keukentextiel. Zo zet je altijd jouw stijl op tafel.